En stark företagskultur

Vi är ett byggföretag med en stark företagskultur. Vi har en tajt gemenskap, öppenhet mellan rollerna och ett arbetsklimat där vi stöttar varandra. Vi hyr sällan in byggnadsarbetare utan bemannar våra projekt med vår egna personal. Vi tror att detta skapar en tryggare och roligare arbetsmiljö, en enklare arbetsdag och ett bättre slutresultat.

Personliga som det lilla – stark som det stora

Vi är personliga som det lilla företaget, men har samtidigt styrkan som det stora. Att vi är relativt stora gör att du får en anställningstrygghet och en möjlighet att utvecklas. Att vi är små gör att du blir sedd som person och har möjlighet att påverka allt från ditt egna arbetssätt till större frågor i verksamheten. Vi gör dagligen förändringar i företaget som är sprunget ur delaktighet från våra medarbetare.

Sjyst och rättvist byggande

Vi tror på sjyst och rättvist byggande. Därför fokuserar vi på att skapa en god arbetsmiljö med bra villkor. Vi jobbar mot diskriminering och kränkande särbehandling. Mot rasism har vi nolltolerans. På samtliga våra arbetsplatser gäller Byggkurage som uppförandekod, läs mer på sajten för Byggkurage.

Mer än bara jobb

Det är viktigt att våra medarbetare mår bra. Även utanför arbetet. Därför väljer vi att satsa på våra medarbetare, både för att förenkla vardagen men också för att skapa förutsättningar för att må bra och trivas. Vi arrangerar populära firmafester flera gånger per år. Däremellan ställer vi upp på diverse företagscuper, lopp och tävlingar. Vi har också ett eget företagsgym som våra medarbetare har tillgång till under dygnets alla timmar. För den som vill kan man också använda sig av vårt friskvårdsbidrag. Vi ger samtliga anställda en privat sjukvårdsförsäkring för att göra det enklare att få professionell vård utan långa väntetider.

Omtanke

Hos oss finns en omtanke. För våra kunder. För varandra. Och för omvärlden. Vi strävar efter att vara företaget som gör skillnad. Som medarbetare hos oss blir din arbetsdag meningsfull och inspirerande. Vi är alltid intresserade av att träffa nya potentiella medarbetare, kom och väx med oss!

Lediga tjänster

Lediga tjänster syns nedan. Finns det inga lediga tjänster kan behovet av att nyrekrytera komma plötsligt i vår bransch. Därför är vi alltid intresserade av att få in nya ansökningar. Tveka inte att lämna en spontanansökan nedan eller kontakta Lars Larsson om du vill veta mer.

KONTAKT

Mikael Nilsson

Byggnadsarbetare

Sonja Larsson

Kontor, tjänstemän

Vill du jobba här? Låt oss veta.

Förnamn (obligatorisk)

Efternamn (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Mobiltelefon

Gatuadress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Postort (obligatorisk)

Mejladress (obligatorisk)

Bifoga ditt CV (Pdf eller Worddokumument)

Skriv kortfattat om dig själv och varför du skulle passa för tjänsten