Vi bygger och säljer bostadsrätter

Vi har över 70 års erfarenhet som totalentreprenör av att bygga bostäder. Vi har uppfört flerbostadshus med lägenheter både för försäljning och för uthyrning. Vi har byggt i egen regi men också för andra aktörer.

Långsiktigt och hållbart hem

Vi vill skapa boende för alla. Därför har vi både en särskild projektorganisation som fokuserar på våra bostadsrättsprojekt samt en väl genomarbetad process för hur våra bostadsrättsprojekt skall gå till. Redan när vi ritar våra hus tänker vi på vilka som kommer bo där. Hur man vill leva i sitt hem. Vad man behöver när det kommer till planlösning, funktioner, bekvämligheter och liknande. Men det är inte bara insidan som räknas. För oss är utsidan minst lika viktig. Vi studerar området huset skall uppföras i för att på så sätt skapa ett flerbostadshus som både smälter in i omgivningen men som också har det där lilla extra. Vi ser alltid till att följa samhällets krav på bland annat energieffektivitet, funktionalitet och trygghet. Vi bygger helt enkelt långsiktiga och hållbara bostäder och miljöer.

Kvalitetstänk redan från början

Vi väljer våra leverantörer och underentreprenörer noga. På så sätt kan vi säkerställa att det hem våra kunder köper håller hög kvalité. En annan fördel är att detta också gynnar såväl lokala näringslivet som kommuner men gör också att vi kan minska miljöbelastningen genom kortare transporter. Vidare bemannar vi i regel bostadsprojekten med vår egna byggnadsarbetare. På så säkerställer vi att de som bygger våra bostäder hem har rätt kompetens och förutsättningar för att skapa ett bättre slutresultat. Ett sjyst byggande helt enkelt.

Våra aktuella projekt

Alla våra bostadsrättsprojekt har egna sajter där man kan läsa om hur det går till att köpa bostadsrätter från oss, se vilka lediga boenden vi har men också under projektets gång följa vad som händer. Här ser du våra aktuella projekt.

Per Gärdelöv

Projektchef, befintliga projekt

HAR DU TIPS OM EN TOMT ELLER VILL SÄLJA MARK?

Lars Larsson

Vd och projektutveckling
Erik Larsson Bygg bygger bostadsrätter i Gislaved

Brf Magistern

Gislaved

Ett boende i lugn och ro men med nära till allt.

LÄS MER OM BRF MAGISTERN
Erik Larsson Bygg bygger bostadsrätter i Kinna - Brf Domherren

Brf Domherren

Kinna

31 modernt utformade lägenheter mitt i Kinna.

LÄS MER OM BRF DOMHERREN
Nu bygger vi bostadsrätter i Ulricehamn.

Brf Fiskebacken

Ulricehamn

26 lägenheter ett stenkast från Åsundens strand.

LÄS MER OM BRF FISKEBACKEN